Consultancy

De afhankelijkheid van onze informatiesystemen is tegenwoordig van levensbelang voor een onderneming. ICT is tegenwoordig de basis voor een goede bedrijfsvoering.

Op basis van een vrijblijvend gesprek luisteren wij naar uw eisen en wensen. Daarna adviseren wij op basis van een netwerkscan over de aanwezige ICT voorzieningen, de technische mogelijkheden, organisatie- en communicatieprocessen. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook begeleiden bij implementatie- en verandertrajecten, en bij de keuze voor hardware en software.

Consultancy & projectmanagement
RS-ICT levert u consultants aan op verschillende gebieden. Onze professionals ontwerpen en onderhouden dagelijks netwerken voor verschillende organisaties. Gecertificeerde engineers met een berg aan praktijkervaring die uw organisatie van advies kunnen dienen in analyse, ontwerp en uitvoer trajecten.

Implementatie & migratie
Het implementeren van nieuwe hardware, software of andere ICT oplossingen vragen om een goede voorbereiding, kennis van zaken, heldere communicatie en ervaring om situaties goed in te schatten. Veel organisaties hebben een eigen ICT afdeling voor het dagelijkse beheer. Dit doen ze veelal goed, maar met heeft daardoor vaak onvoldoende ervaring in grote ingewikkelde implementatie en migratie trajecten. RS-ICT denkt graag met u mee. Of u nu een migratie gedeeltelijk of geheel wilt uitbesteden aan een professional.

ICT infrastructuur beheerplan
Uw ICT omgeving heeft continue beheer nodig. In het ontwerpen van een beheerplan kunt u samen met RS-ICT kijken naar de opties en mogelijke scenario’s die nodig zijn om de ICT infrastructuur optimaal aan te laten sluiten op de doelstellingen van uw organisatie. In dit beheerplan worden zaken als kosten, beveiliging, procedures, risico’s, back-up, functionaliteit en documentatie gedekt.

Of het nu om grote of kleine projecten en vraagstukken met betrekking tot ICT gaat: wij leveren een professionele aanpak, een hoog kennisniveau en een hoog serviceniveau.

Wilt u meer weten? Bel met één van onze medewerkers
via 046-4744698 of mail naar info@rs-ict.eu

 

Hieronder de onderwerpen in van de diensten in blokken samen gevat

 

Uw ICT-systemen moeten naar behoren blijven functioneren. Elke storing veroorzaakt ongewenste onrust in uw organisatie. Daarom biedt RS-ICT u verschillende mogelijkheden voor Proactief systeembeheer.

Meer informatie

Met uw toestemming kunnen wij op afstand de besturing van uw server en werkstations overnemen. Hierdoor minimaliseren wij de bezoeken bij u op locatie en besparen daarmee kostbare tijd van uw en onze medewerkers.

Meer informatie

Bewaakt uw systemen    Bij RS-ICT worden alle infrastructuren van onze relaties bewaakt waardoor onze servicedesk snel en preventief updates, patches en storingen kunnen uitvoeren en / of voorkomen.

Meer informatie