Domeinregistratie

Een domeinnaam is vaak het visitekaartje van uw onderneming. U wilt het waarschijnlijk gaan gebruiken voor een website en/of email. Daarnaast is het ook de naam die evt. bezoekers in hun browser intypen als ze uw website willen bekijken. Tevens is het ook het eerste wat ze zien als zoekresultaat bij een zoekmachine. Ook bij mond-op-mond reclame is een goede domeinnaam erg belangrijk. De domeinnaam heeft dus een behoorlijke impact op uw onderneming.

Een domeinnaam is uniek, en zodra u deze registreert blijft deze van u en kan niemand anders deze nog registreren. Hou dit dan ook in gedachten als u zelf een domeinnaam wil registreren. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans dat iemand anders u voor is. Er is geen limiet voor het aantal domeinnamen dat u kunt registreren.

Dus of u nu 1 domeinnaam nodig heeft voor uw onderneming of diverse extensies voor uw bedrijfs- en/of productnaam wilt vastleggen  RS-ICT zorgt er via domeinregistratie voor dat u  over een uniek adres op internet beschikt.

Mogelijkheden domeinregistratie
Het aanbod van onze domeinregistratie gaat verder dan de populaire .nl, .com en .eu domeinnamen. Ook het registreren van exotische of ongebruikelijke domeinnaam extensies is mogelijk. Dergelijke extensies maken het mogelijk om in de desbetreffende landen meer voet aan de grond te krijgen. Ze kunnen ook creatief worden ingezet.

RS-ICT biedt niet alleen domeinregistratie aan. Wij bieden u tevens graag onze domeinverhuizing en Webhosting diensten aan bij uw keuze voor een domeinregistratie.

Regel uw domeinregistratie vandaag nog
U heeft hierboven gelezen hoe belangrijk een weloverwogen domeinregistratie voor uw onderneming kan zijn. Domeinregistratie vergroot op vele vlakken de mogelijkheden van uw onderneming. Regel daarom vandaag nog de registratie van uw domeinnaam.