Webhosting

RS-ICT biedt hosting op verschillende niveaus. Naast domeinregistratie kunt u op het gebied van hosting bij ons een keuze maken uit personal hosting, reseller hosting, of MKB hosting. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden. U kunt bij de keuze voor hosting bij RS-ICT een keuze maken tussen 3 pakketten met waarbij de focus vooral ligt op de gewenste grootte van uw website. Een upgrade is in de toekomst altijd mogelijk.

Domeinnaamregistratie

serveruimteonderhoud-rs-ict

Een domeinnaam is vaak het visitekaartje van uw onderneming. U wilt het waarschijnlijk gaan gebruiken voor een website en/of email. Daarnaast is het ook de naam die evt. bezoekers in hun browser intypen als ze uw website willen bekijken. Tevens is het ook het eerste wat ze zien als zoekresultaat bij een zoekmachine. Ook bij mond-op-mond reclame is een goede domeinnaam erg belangrijk. De domeinnaam heeft dus een behoorlijke impact op uw onderneming.

Lees meer klik hier 

Webhosting

serveruimterek-rs-ict

Webhosting is het huren van schijfruimte die dient als opslag van uw website. Deze vorm van webhosting wordt ook wel shared hosting genoemd. Dit reden hiervan is dat uw website met meerdere websites op een server staat. Als u gebruik wilt maken van de webhosting diensten van RS-ICT, regelen wij dit snel voor u. We bieden u verschillende webhosting pakketten aan, zodat u een keuze heeft voor een webhosting oplossing die past bij uw wensen.

Lees meer klik hier 

SSL is de nieuwe standaard

 

 

 

SSL is nu belangrijker dan ooit. Dat is géén bangmakerij. Webbrowser Chrome geeft bezoekers van websites en webshop zónder https de waarschuwing dat ze zich op een onbeveiligde site bevinden. Dat schrikt potentiële klanten af. Sites mét een beveiligde verbinding worden door Google juist hoger in de zoekresultaten plaatst.

Ook niet onbelangrijk: Brussel eist SSL en de Nederlandse overheid heeft het gebruik van https in de Wet Bescherming Persoonsgegevens vastgelegd. SSL speelt dus niet straks pas, maar is vandaag al belangrijk.

Lees meer klik hier