RS-ICT is uniek in zijn kwaliteit en service. Dat is bij onze bestaande klanten reeds bekend. Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid. Dit realiseren wij door samen te werken met partners die op dezelfde methode werken als RS-ICT. BasSta-Web is een van deze partners. RS-ICT werkt al sinds het begin samen met BasSta-web, bijvoorbeeld bij ondersteuning met het onderhoud van de Hosting omgeving.

BasSta-Web heeft besloten zich te willen concentreren op hun core business op het gebied van webdesign en grafische vormgeving. In goed overleg is besloten dat RS-ICT alle bestaande Hosting contracten en de volledige hosting volledig zal overnemen. Dit houdt in dat met ingang van 1 juni 2013 RS-ICT de hosting en ondersteuning zal gaan verzorgen voor alle klanten van BasSta-web.

Wat gaat er voor de klanten van BasSta-Web veranderen ? 
Vanaf 1 juni 2013 zal RS-ICT de website en e-mailhosting en domeinnaam registraties voor u gaan verzorgen. U krijgt vanaf 1 juni 2013 de facturen rechtstreeks van RS-ICT.  RS-ICT zal in 2013 de factureren nog per kwartaal sturen. In 2014 zal de hosting per jaar gefactureerd gaan worden. Indien u dat wenst zal BasSta-web dit jaar het aanspreekpunt voor u blijven. U kunt echter ook al vanaf 1 juni rechtstreeks contact opnemen met RS-ICT.

Wat moet u doen ?  
U hoeft niks te doen voor de verhuizing. U behoudt dezelfde domeinnaam, inloggegevens enz. In de komende tijd zullen wij u op de hoogte houden van alle ontwikkeling omtrent de overdracht. Wij zullen alles in het werk stellen om de overdracht zo geruisloos mogelijk voor u te laten verlopen. Daarnaast zal RS-ICT u bij de eerste factuur aanvullende informatie laten toekomen over wat wij verder nog voor u kan betekenen op het gebied van ICT.