WordPress onderhoud

BasSta-web helpt je met het onderhoud van je WordPress website. Sterker nog, we nemen je al het werk uit handen. Als je het WordPress onderhoud bij ons onderbrengt zorgen we dat je met de juiste plugins en thema’s werkt, dat er back-ups zijn, dat je website beveiligd is en dat alles up to date blijft.

WordPress is voortdurend in ontwikkeling.

Regelmatig komen er nieuwe updates uit. Soms kleine, met een noodzakelijke beveiligingsupdate, soms grote, waarin soms hele nieuwe functionaliteiten zitten.

Ons onderhoudspakket bestaat uit

  • Updates van plugins, thema’s en WordPress

  • Installatie van plugins op verzoek

  • Beveiliging van je website

  • Optimalisatie database

  • Installatie van een premium veiligheidsplugin (hierin zitten diverse veiligheidsopties ingesloten)

  • Dagelijkse backups tot 7 dagen terug

  • Helpdesk voor je WordPress vragen

High server

9,95*maandelijks

Ultra server

12,95*maandelijks

 Voor het aanbrengen van grote wijzigingen aan het thema, of het volledig wijzigen van het thema gelden andere tarieven. Deze kun je op verzoek aanvragen.

De abonnementprijzen zijn exclusief de licentiekosten van premiumplugins en themes. De meeste licenties van premiumplugins en themes zijn 1 jaar geldig en dienen dan tegen een (vaak) gereduceerd tarief verlengd te worden. Zonder een geldige licentie mag de plugin wel gebruikt worden, maar kan deze niet meer geupdate worden. Het kan zijn dat na een update van WordPress een plugin en of theme dan niet meer werkt omdat in een update aanpassingen zitten voor de nieuwe versie van WordPress. De licentieprijzen verschillen per plugin of theme. Deze zullen dan ook apart gefactureerd worden

Upgrades van WordPress zelf doen?

Maar heb je behoefte aan regelmatig wat tijd voor WordPress Ondersteuning dan is het ook mogelijk om alleen supporturen in te kopen.

Je hebt een eigen WordPress website en dat gaat allemaal prima, maar af en toe heb je een vraag of zou je wat ondersteuning kunnen gebruiken. Je vindt het makkelijk als je daarvoor een vast adres hebt en wilt je niet bezwaard voelen als je daar met vragen komt. Ook daarvoor kun je bij BasSta-web terecht.

 Supporturen voor WordPress Ondersteuning zijn  à € 75,00 per uur.

Je kunt supporturen vooraf inkopen, een soort prepaid support. Minimale afname is 5 uur. Een “prepaidkaart” voor 5 uur is € 325.
Je krijgt dan een korting op de uurtarief van €10,00 bij het gebruik van een prepaidkaart.

BasSta-web  zal de verplicht beveiligingsupdates van WordPress, premiumplugins en themes altijd server breed uitvoeren dit om de server veilig te houden tegen hackers, mocht je site dan niet voldoen aan de updates zal deze niet meer naar behoren functioneren. Wij kunnen dan je site weer gezond maken door de werkzaamheden uit te voeren op uurtarief of je prepaidkaart.

Een bevroren site zoals wij het noemen (is een wit scherm) door een beveiligingsupdate zijn de werkzaamheden gemiddeld 2,5 uur. Dus mocht je het onderhoud van de site zelf doen hou er rekening mee dat je het regelmatig doet en alle premiumplugins en themes up to date houdt.

Hieronder de onderwerpen in van de wordpressdiensten in blokken samen gevat